ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

петък, 24 октомври 2008 г.

За какво още можете да ползвате ХУСК?

Информация от брошура:През последните години все повече хора се оплакват от запек, лениви черва, колит, гастрит, редуване на състояния на запек и диария (раздразнено дебело черво), хемороиди, повишен холестерол и кръвна захар и др., както и със свързаните с тях сериозни последствия за нашето здраве.

Твърде често малки промени в начина ни на хранене са достатъчни, за да помогнем на организма си да се справи с тези проблеми.

Диетолозите са установили, че наред с ценните витамини и минерали, ние трябва ежедневно да си набавяме по около 25 – 30 грама фибри. Натуралните фибри са онази част от растенията, която не се смила, нито усвоява от организма ни. Те обаче, са задължително условие за нормалната работа на храносмилателната ни система. Фибри си набавяме от плодовете, зеленчуците, житните продукти и ядките. Те не се съдържат в месото и млечните произведения. Фибрите се различават по своя състав и действие. Най-пълноценен ефект имат т.нар. комплексни фибри.

Какво е ХУСК?
ХУСК е изцяло натурална добавка към храната. Тя представлява чистите бели обвивки от семената на растението Plantago Ovata Forsk - бял живовляк. В източната и европейска народна медицина те се използуват от векове поради ценните им свойства.

Как действат фибрите ХУСК?
Действието на фибрите ХУСК е многостранно. То се дължи на факта, че съчетава регенериращите и антисептични свойства на живовляка със спесифичния вид растителни фибри – комплексни, водоразтворими, вискозни.
Приети на гладно, с достатъчно количество течности, по пътя през стомаха и червата фибрите ХУСК набъбват, като същевременно изпускат растителна слуз, подобна на желе, която намазва стените на стомаха и червата и ги предпазва, като дава възможност на лигавиците да се възстановят (при леки възпаления, гастрит, колит).
Фибрите ХУСК правят своеобразен вътрешен масаж на стените на червата и така активизират и поддържат силата и контракцията на чревната мускулатура.
Като набъбват, фибрите увеличават обема на чревното съдържимо и нежно...
... стимулират изхвърлянето му от системата без болки и проблеми. ХУСК действа като мека, нежна четка за стомашно-чревния тракт. Тези негови качества го правят подходящ при лениви черва, запек и дивертикулоза, при хемороиди, а също при синдрома „раздразнено дебело черво”.
Фибрите ХУСК служат за храна на полезните бактерии в червата, което ги прави ефективни при диарии и за възстановяване баланса на чревната микрофлора.
В дебелото черво ХУСК се свързва с лошия холестерол и захарта, с попаднали чрез храна, вода и др. химически вещества, някои тежки метали, с отровите, получени в процеса на чревното гниене, и се изхвърлят навън. Това прави ХУСК ефикасен при хиперхолестеролемия и свързания с нея риск от коронарни сърдечни заболявания.
Също за понижаване нивата на кръвната захар при болни с диабет тип II.
Поради това, че фибрите ХУСК набъбват многократно в стомаха, те създават чувство за ситост. Това е предимство за тези, които искат да намалят или поддържат теглото си в нормални граници.
С цялостното си действие ХУСК спомага за елиминиране на токсините по естествен начин, като помага на тялото да се пречисти и води до общо чувство на комфорт.


Мнения на ползвалите ХУСК от форуми:

В няколко теми вече пиша за ХУСК.Той реши проблемите на дъщеричката ми,която е на 4 години и не ходеше до тоалетна по цяла седмица,че и повече.Направо беше ужас.От както й давам Хуск,напълно се нормализира изхождането и тя вече не изпитва страх,защото не я боли.Наистина регулира дейността на червата и е напълно безвреден,защото представлява една билка на фибри....

Опитайте Хуск. То е изцяло на растителна основа и е много ефикасно. Продава се в аптеките. Аз го пия 3-ти месец и съм много доволна, а нищо преди това не ми действаше. А ако съм попадала на нещо добро, то имаше или временен ефект, или спираше след терапията....
Имам проблем с газовете. Не съм ходила на лекар, но ... наистина е много неприятно. Почнах хуска с цел да си прочистя червата и О ЧУДО - газовете изчезнаха. Пия го сутрин и вечер по 1,5 мерителни лъжички в 200 мл. топла вода. Сега пия хуск на капсули, но ми се струва, че ефекта не е същия ...

Ако самите вие имате сте пробвали ХУСК ще ни е приятно да напишете как се е отразил на Вас.

Целта на статията не е рекламен, а информативен.

От живота ...

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Врати

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics