ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

четвъртък, 23 септември 2010 г.

Паразитите в организма причиняват възпаления, стерилитет и рак. Има ли паразити във вашия организъм?

Почти всеки човек носи в тялото си паразити. Някои повече, други по-малко, а може вие да сте един от малкото щастливците и да си нямате такива гадинки. Но дефакто, не е лесно да установиш със сигурност дали имаш паразити или нямаш. Може да се окаже, че имаш паразити и че заради тях не се чувстваш толкова добре, въпреки, че живееш природосъобразно и се храниш максимално здравословно.

Присъствието на паразити може да се съпровожда от следните външни белези: “различни по вид пъпчици, себорея, груба кожа, лунички, разни петна, ранни бръчки на лицето, ранна плешивост, пукащи се пети, пукаща се кожа на пръстите, чупещи се нокти – можем да определим дали в стомашно-чревния тракт има заразяване. Това могат да бъдат прости паразити или букет от всички видове.

И най-простата инфекция изважда от строя саморегулирането и имунната защита на организма.

Признаците за поразяване при жените са: възпаление на яйчниците, болезнена менструация, отпадане на силите, нарушаване на менструалния цикъл, след това последователно развиват фиброми, миоми и други, възпаления на бъбречната жлеза, на пикочния мехур и бъбреците, а така също и нарушения в климакса.
У мъжете – простатити, импотентност и други аденоми, цистити, пясък и камъни в бъбреците, в пикочния мехур.

От инфекция може да бъде нарушена психиката на три поколения. Поколението, идващо на смяна на своите родители, умира 10-15 години по-рано. Прояви на инфекцията могат да бъдат ангини, хронични тонзилити, синозит, полипи, а така също и хъркането по време на сън.

Децата се заразяват с паразити още при раждането си. Поразяват се всички слузести органи – очи, уста, нос, вътрешности. Страда и кожата. Много бързо заразяването става общо и вече в 5-8 месечна възраст се усеща изтощаване на задстомашната жлеза, което нерядко довежда до “неочакван” диабет.”

Още, паразитите може да са виновни и за следните неразположения и проблеми: необяснимо слабеене, гадене, малокръвие, нестабилна температура, интоксикация, главоболие, разстройство на нервната система, бърза умора, авитаминоза, намаляване защитните сили на организма, сред тях и признаци на онкологични заболявания.

Много често търсим причините за заболяванията не където трябва, като дори не се предполага, че всъщност паразитите са в тяхната основа. Това се отнася и за децата ни. Най-добре, преди да посегнем към поредната доза лекарства, сиропчета, прахчета и антибиотици, да се изследваме – ние и децата ни – за паразити. Ако има наличие на такива, то тогава трябва да се избавим от тях възможно най-бързо. Съществуват центрове, в които се прави диагностика за наличнието на паразити в човешкият организъм и се препоръчва приема на горчиви капки от пелин и зелени орехчета. Рецептата как сами да си направите капките за пречистване на организма от паразити можете да намерите в Интернет по рецептите на Хилда Кларк /основната застъпничка на теорията, че паразитите са причинители на всички видове рак и чрез очистване на паразитите може да се постигне излекуване от коварното заболяване/.


по материал от земя на заем.ком

2 коментара:

Врати 4 януари 2013 г., 9:26 ч.  

Освен тези паразити, има още много отворени врати за различни видове болести из човешкото тяло.

JAMES COLE 9 април 2017 г., 16:30 ч.  

Каковы ваши финансовые потребности? Нужна ли финансовая помощь? Вы ищете кредит? Вы находитесь в правильном месте для кредитных решений здесь! Всегда уверен
Наличная компания предоставляет кредиты компаний и индивидуальный по низким процентным ставкам и affordableof 2%. E-Maill: unitycredit111@gmail.comОт живота ...

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Врати

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics