ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

четвъртък, 20 ноември 2008 г.

Методът на Николай Шевченко за лечение на рак с нерафинирано олио и чист спирт

Методът на руския лечител Николай Шевченко продължава да предизвиква интерес . Той лекува рак чрез нерафинирано слънчогледово масло и чист спирт.

Отговаряме на най-често срещаните въпроси на пациентите.

1. Оптимална доза на лекарството?
Дневно това са 30-40 мили-литра нерафинирано слънчогледово масло и 15-17 милилитра 95-96-градусов чист спирт за пиене.
2. Необходимо е да се подчертае, че при всички болни независимо от стадия на болестта и локализацията на заболяването през първите от 4 до 7 дни на лечението се наблюдава усещане като парене и бучка в гърлото, както и чувство за оток на хранопровода. Това усещане се предизвиква от образуването на ръбове при заздравяването на микроязвите в хранопровода вследствие на езофагита. В последствие тези усещания не би трябвало да се повторят.

3. Други масла освен слънчогледовото нямат същия ефект.
4. В краен случай спиртът може да бъде заменен и от 30-40 милилитра 40-градусова водка. Но при това положение се увеличава няколко пъти времето за излекуване. Освен това при заболяване като лимфосаркома има въздействие единствено комбинацията от чист спирт със слънчогледово масло.
5. Лекарството трябва да се пие половин час преди хранене - три пъти на ден. Смесването не става в лъжицата, а като предварително двата компонента се наливат в малко шишенце, то се запушва, после енергично се разклаща около 2 минути и сместа бързо се изпива.

6. След първата и втората десетдневка от лечението трябва да се даде петдневна почивка. След третата десетдневка трябва да се направи пауза от 14 до 21 дни максимум.
7. Употребата на лекарството трябва да продължи година, а може и две - докато болният напълно се излекува.

8. Наблюденията на Николай Шевченко са, че колкото по-зле се е чувствал болният и според лекарите по-малко му е оставало да живее, толкова по-бързо и по-забележимо протича неговото излекуване.

9. Още в началото на лечението метастазите престават да се развиват.
10. Никакви други противоракови лечения не са съвместими с метода на Шевченко - ето защо този метод се предлага само на болни, на които медицината вече не е в състояние да помогне.
11. По време на лечението могат да се приемат само обезболяващи, сънотворни и слабителни лекарства , и то по препоръка на лекар.

12. Не е необходимо да се спазва диета , но трябва да се ограничат плодовите сокове. Не се позволява и венозно въвеждане на глюкоза.

лекар.бг

От живота ...

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Врати

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics