ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

събота, 1 ноември 2008 г.

ComFortex - ефективно решение от природата

Честите прояви на метеоризъм могат да предизвикат не само тягостно чувство и дискомфорт, но и да станат причина за възникването на социални конфликти, напрегнати отношения в работата и семейството.

В основата на лечението на метеоризма лежат няколко принципа. Най-важният е премахването на причините за повишеното газо-образуване в организма, като се коригира диетата и се възстанови нормалната чревна флора, а също и като се лекуват съществуващите заболявания на стомашно-чревната система.

В съвременната медицинска практика се прилагат няколко групи лекарствени средства, позволяващи да се постигнат определени резултати. Едни от тях ускоряват отделянето на натрупаните газове чрез ускоряване на чревната перисталтика. Други действат като абсорбенти (вещества, поглъщащи излишното количество на газовете в чревния просвет), а трети се проявяват като пеногасители и освобождават газовете от слизестите мехури, натрупани по хода на чревната стена.

От всички съществуващи в медицината препарати за лечението на метеоризма най-ефикасни и с най-малко странични действия са растителните средства. От тях в аптеките в момента може да се намери индийското лечебно средство ComFortex, което е идеалното за тази цел, понеже съчетава в себе си и изброените по-горе лечебни принципи. То съдържа пет известни индийски растения, взети от утвърдената широко по света от векове школа за лекуване с природни методи и средства - Аюрведа. Две от тях са добре познати у нас и се използват често в лечебно-кулинарната практика. Това са джинджифилът и черният пипер.

Освен че обира газовете, ComFortex действа антиспазматично и по естествен път стимулира отделянето на храносмилателни ензими. Така повлиява подуването на корема, както и тежестта и болките след хранене. Приемът по две капсули след основните хранения с достатъчно течност осигурява храносмилателен комфорт и добро самочувствие. В ComFortex няма химия, съдържа само растителни съставки под формата на концентрирани етерични масла. Може да се прилага неограничено дълго време без опасност от странични ефекти.


хелтх.бг

От живота ...

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Врати

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics