ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

събота, 1 ноември 2008 г.

Как да се предпазим и помогнем при полипи?

Полипите са израстъци в носа и по сливиците, които възпрепятстват преминаването на въздуха при дишане. Те се срещат обаче и в ректума, лигавицата на тънките черва, пикочния мехур и матката.

Появяват се основно при децата, но това не изключва и възрастните.

Най-разпространените симптоми са: запушване на носа, което пречи на дишането. Когато са в червата водят до запек, тъй като препречват пътя на преработената храна. Същото се случва и с фекалиите, когато полипите са в дебелото черво или ректума (правото черво).

Причините не са много ясни, но е открита висока степен на наследствена обремененост. Фактор, който благоприятства излекуването, е подходящият хранителен режим. В някои от случаите, например полипи в носа, те могат да доведат до възпаление на жлезите.

Dr. James F. Balch и Dr. Earl Mindell докладват, че техни пациенти, които вземали витамин С, получили значително подобрение, изразяващо се в намаляване на броя или даже унищожаване на полипите. Витамините А и Е също помагат, тъй като те предпазват тъканите на лигавиците.

ФЛП препоръчва следните свои продукти /дневна дозировка за възрастни/:

1. Витамин С, мощен антиоксидант, укрепва имунната система: 3 таблетки на ден в продължение на 3 дни, след което увеличете дозата на 5 таблетки на ден (по 1 таблетка с храната).

2. A-Beta-Care, мощен антиоксидант, подпомага съпротивата срещу инфекциите, съхранява и възстановява телесната тъкан: 2 капсули на ден (по 1 капсула преди хранене).

3. Алое Вера сок или нектар
, природен антибиотик, облекчава възпалението и болката, регенерира клетките: 50-100 мл на ден.

4. Алое Активатор, срещу възпаления, облекчава болката, лекува рани. Използвайте капките за жабурене /задържайте в устата около половин минута/, гаргара на гърлото, като капки за нос или капки за уши.

Внимание! За деца количествата трябва да бъдат разделени пропорционално, в зависимост от тяхното тегло.


сибир.бг

От живота ...

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Врати

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics