ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

сряда, 5 ноември 2008 г.

Запек ли? Този път ще го преборя!

Запекът е често срещан проблем. Причините са много и различни. Въпреки това има методи, които могат да ви помогнат да се справите с проблема независимо от естеството на неговото възникване. С тази статия ще се опитаме да ви предложим няколко достъпни и бързодействащи метода:


1. Пийте вода редовно.
Най-малко 6 чаши вода на ден е количеството, което трябва да поема възрастен човек. Организма при обезводняване реагира със запек и опит да си достави вода по всеки възможен начин, затова трябва да сте уверени, че приемате достатъчно течности.

2. Консумирайте пълнозърнести продукти. Овесените ядки, ленето семе, пшеничените трици ще облекчат състоянието ви бързо и безотказно.

3. Меласата също е решение, но имайте предвид, че е силно калорична и вкуса е специфичен и не допада на всеки. Можете да прибавите плодов сок и да пробвате.

4. Два пъти на ден пийте по една чаша изцеден зелев сок. Това много ефективен начин за подобряване на перисталтиката

5. Мангото е плода, който ви трябва ако ви мъчи запек. Яжте един сутрин преди закуска и един вечер 2 часа след вечеря. До края на деня ви гарантираме желания резултат :)

6. Топло мляко със лъжичка мед сутрин действа разхлабващо, но не достатъчно мощно при запек продължил вече няколко дни. По-скоро така можете да усилвате перисталтиката си ежедневно и да предотвратявате сериозните проблеми.

7. Сушените плодове като сини сливи, смокини и фурми също могат да са от полза. Сушения плод се кисне във вода в продължение на 1 нощ и на сутринта се изпива водата и при възможност изяжте и размекнатия плод на гладно.

8. Също така добре се отразява на перисталтиката на червата вода престояла в меден съд за една нощ.

9. Ако обаче запека ви мъчи повече от 3 дни в половин чаша хладка вода сложете 1/4 английска сол и бързо решете проблема. Трябва да потърсите помощ, защото организма ви може да започне да се токсицира.

10. Клизмата също би ви помогнала, но трябва да знаете как да си я направите сами или да потърсите лекарска помощ.

Надяваме се да сме ви били полезни.

Ако имате ваши изпитани методи ще ни е драго да ги споделите.

1 коментара:

Анонимен,  6 ноември 2008 г. в 8:12  

Za men nai-dobria produkt pri zapek e Bekunis.Na men mi deistva meko bez koliki i bolki.Napravo e super.

От живота ...

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Врати

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics